Trollhättans hockeyherrar har inte haft någon vidare start i HockeyTvåan. I går kväll blev det ytterligare en förlust.

På onsdagskvällen tog THC emot Hanhals IF i den tredje omgången av HockeyTvåan Södra A. Det slutade med förlust för hockeygrabbarna, som haft en tuff inledning på säsongen.

Åtta minuter in i första perioden tog gästerna ledningen i numerärt underläge, en ledning som utökades innan periodvila (0-2).

Hemmalagets enda mål för kvällen kom i början av period två när Markus Twillman, Fredrik Orrsten och Jonas Lönn visade upp sina färdigheter. Där sist nämnda man blev målgörare. I perioden hann dock Hanhals med att ta tillbaka sin tvåmålsledning (1-3).

I den avslutande perioden, med mindre än en minut kvar att spela, skrev gästerna slutresultatet till 1-4.

1-4 (0-2) (1-1) (0-1)