KFUM:s handbollsdamer hade inga större problem med att besegra bottenlaget IFK Hammarö på bortaplan.

Lovisa Arlebo inledde målskyttet för KFUM redan efter 36 sekunder och därefter flöt det på. Trollhättelaget hann med fem fullträffar innan Hammarö fick dit sin första boll för matchen. Men trots en stabil KFUM-ledning (8-14) med dryga tre minuter kvar av halvleken fick hemmalaget fart i benen och jämnade ut till 11-14 innan paus.

Andra halvlek kom dock att tillhöra Trollhättan. Samtidigt som Hammarö endast lyckades få sju bollar förbi KFUM-målvakten, skrev trollhättetjejerna in sig 21 gånger i målprotokollet. Caroline Gedda blev främsta målskytt med 11 fullträffar.