Efter en veckas matchuppehåll har det åter igen blivit dags för Goblins att snöra på sig skridskorna. Vårserien börjar nu om och för motståndet står Töreboda HF.

Efter halva vårserien spelad är Trollhättans HC i topp av tabellen, fem poäng före andraplacerade Kungälvs IK och sju poäng före trean Sörhaga/Alingsås HK. När serien nu vänder är det Töreboda som står för motståndet, ett lag som Goblins knipit tre segrar av tre möjliga mot den gångna säsongen.

I höstas slutade det med vinst i sudden death hemma i Slättbergshallen (2-1), medan det togs en betydligt bekvämare seger på bortais (2-5). I årets första match lagen emellan var det åter igen övertag för Trollhättan som knep segern med 3-4 efter en stark avslutning.

Under onsdagens match kan Trollhätteklubben mycket väl slå publikrekord, då det är sponsorerna som står för inträdet och samtidigt betalar en krona per åskådare. När det senast arrangerades Enkronasmatch fylldes ishallen av 1 044 jublande supportrar som även fick ta del av godisregn, puckkastning och lotterier - något som även står på schemat denna gång. 


Trollhättans HC Goblins - Töreboda HF

Datum/Tid: 28 januari, 19:00

FRI ENTRÉ!