Idrottshelgen i Trollhättan bjuder på allsvensk bandy, vårpremiär i basketens division 3 och konståkning.

24 januari

GRIPEN BK - FINSPÅNGS AIK

Trollhättans bandystolthet Gripen toppar den allsvenska tabellen, sju poäng före tvåan Lidköpings AIK. Helgens motståndare Finspång återfinns på en elfte plats, med endast två vinster efter 16 spelade matcher. Och Gripen planerar redan för kvalspel. Så ser läget ut, när det på lördag är dags att åter igen känna på isen.

Senast lagen drabbades samman slutade det med en niomålsvinst för Trollhättelaget, varav duon Eklind-Grahn stod för fyra vardera. Sedan dess har både Gripen och poängkungarna hållit uppe tempot och det lär inte sakta ner på lördag. 


24 januari - 25 januari

GÖTE LARSSONS POKAL

Det har blivit dags för konståkningstävlingen Göte Larssons Pokal, som även innefattar A-distriktsmästerskapen för Västra Götaland. Under tävlingen deltar både ungdomar, juniorer och seniorer i kort- och friprogram, samt miniorer med friåkning.


25 januari

TROLLHÄTTANS BASKET - CDC INTI

Efter ett längre uppehåll drar nu vårsäsongen igång för Trollhättans basketherrar. Först på schemat står CDC Inti som i höstpremiären besegrade TBBK med närmare 30 poäng. Efter den svidande premiärförlusten tog dock Trollhättegrabbarna sig i kragen och lyckades med sju segrar av nio möjliga innan årets slut. 

Efter att Göteborgslaget SF Sindjelic dragit sig ur inför vårsäsongen tappar TBBK en seger och innehar i nuläget tabellens femteplats - med CDC Inti hack i häl.