Det blev storvinst för Trollhättans HC i går kväll framför hemmapubliken, när man besegrade Kållered med 8-2.

Det krävdes inte mer än 39 sekunder för hemmalaget att ta ledningen i Slättbergshallen, då vane målskytten Jonas Lönn var framme med klubban. Strax därefter kunde David Mårtensson även utöka Goblins ledning med 2-0. Och målgörandet var inte över där.

Endast 28 sekunder efter andra periodens nedsläpp var Jonas Lönn åter igen het på pucken. 3-0 till Trollhättan var ett faktum och samme man kom att skriva in sig i protokollet ytterligare några gånger under kvällen. Dessförinnan kunde Kållered reducera, och det i numerärt underläge. Goblins hämtade sig dock snabbt och tog tillbaka tremålsledningen minuten där efter. Målskytt? Jonas Lönn. Innan periodens slut kunde Rasmus Albertsson ge Trollhättekillarna en 5-1-ledning.

Och i vanlig ordning, för denna match, behövde hemmalaget inte ens en minut för att få pucken i nät även i period tre. 18 sekunder in i perioden skickade Christoffer Brunberg in 6-1 bakom gästernas målvakt. 7-1 kom 35 sekunder senare, då Markus Twillman gjorde sitt elfte mål för säsongen. Samme man spikade därefter slutresultatet till 8-2, efter ett reduceringsmål av Kållered i powerplay.

I och med vinsten klättrar Goblins till en sjätte plats i tabellen, med 30 inspelade poäng. Nästa match spelas den 7 december hos Hanhals.