I helgen kan Trollhättebor bege sig till stadens hallar för att beskåda basket, handboll och ishockey.

TROLLHÄTTANS HOCKEY TROPHY U14

Trollhättans egna ishockeyturnering för ungdomar är inne på sin tredje helg. Denna gången har det blivit dags för ungdomar födda 2001. I Slättbergshallen gör tio lag upp om segern under tre intensiva dagar.

Deltagande lag är Trollhättans HC, Frölunda Indians, HC Dalen, Jonstorp Hockey, Nässjö HC, Stjernen Hockey, Färjestad BK, Mora IK, Trelleborg Vikings U14 samt Halmstad Hammers HF.

 Spelschema

Datum: 13-15 mars

Plats: Slättbergshallen (Ishallen)


TROLLHÄTTANS BASKET - LT UNITED

Senast lagen möttes åkte TBBK på storstryk. Nu tar Trollhättegrabbarna emot serieledarna på hemmaplan och förhoppningsvis är rollerna ombytta efter söndagens slutsignal. Trollhättan kommer från en snöplig förlust nu senast och är i behov av vinst för att knappa in på toppen i jakten på den eftertraktade kvalplatsen.

Datum: 15 mars

Tid: 13:15

Plats: Arena Älvhögsborg B-hall


KFUM TROLLHÄTTAN DAM - MELLERUDS IF

Det lär bli bra tryck i Arena Älvhögsborgs A-hall denna söndag. Den anrika handbollsklubben, som är Trollhättans enda, firar nämligen 75-årsjubileum. Då bjuder sponsorer på inträdet och betalar två kronor per åskådare. KFUM:s damer har gjort en säsong över förväntan och är en hårsmån från att ta kvalplatsen till ettan. Tyvärr ser det ut som att platsen går till Bankeryd nu när det är dags för den näst sista omgången. Kvällens motstånd är jumbolaget Melleruds IF.

Datum: 15 mars

Tid: 16:00

Plats: Arena Älvhögsborg A-hall


KFUM TROLLHÄTTAN HERR - SKARA HK

Trollhättans handbollsherrar har inte haft en lika lysande säsong som damerna. KFUM:s herrar har endast lyckats spela hem tre vinster och tre oavgjorda denna höst och vår och ligger idag sist i tabellen. Något kval eller nedflyttning är det dock inte snack om då IFK Karlsborg valt att utgå under säsongen. På söndag tar man emot serietvåan Skara HK.

Datum: 15 mars

Tid: 18:00

Plats: Arena Älvhögsborg A-hall