Det var målmässigt jämnt i dryga halvtimmen. Därefter tog Hammarby över och kunde spela hem en relativt komfortabel seger.

Det var dock gästande Gripen som inledde kvällens målskytte, då Johan Grahn fick till en fullträff redan efter knappa två minuter på isen. Därefter kunde Hammarby både kvittera och gå upp i ledningen innan Trollhättans Tony Eklind gjorde sitt nionde mål för säsongen och utjämnade på tavlan (2-2).

Innan halvleken var över hann däremot stockholmarna med att göra både 3-2 och 4-2 till hemmapublikens förtjusning.

Inledningen av andra halvlek tillhörde hemmalaget, som på en minut fick till dubbla fullträffar. Gripens Andreas Eriksson fastställde sedan slutresultat till 6-3, efter en stabil avslutning av Trollhätteklubben.

6-2 (4-2) (2-1)