Det blev ytterligare en seger för Trollhättans HC Goblins när laget gästade Kållered under gårdagen. Det efter en enastående upphämtning i den tredje och sista perioden.

Goblins har, i sin första säsong i HockeyTvåan på fjorton år, hela sex vinster på sju matcher. När laget besökte Kållered i går kväll fortsatte man i samma anda - trots en knackig start.

Det dröjde nämligen till den tredje och sista perioden innan Goblins, med Marcus Carlsson i spetsen, kunde sätta dit sin första puck. Då hade Kållered redan en ledning med 2-0. Det gjorde dock inte Trollhättekillarna någonting som kom att påbörja en enastående vändning. Kvitteringen kom av William Frölin minuten efter första målet och strax därefter tryckte Jonas Lönn dit ledningsmålet 2-3. Matchresultatet kunde sedan spikas när William Frölin fick lägga dit 2-4 i tom bur.

Trollhättans HC Goblins ligger nu på en tredje plats i tabellen med 16 inspelade poäng. Nästa match spelas på hemmais den 26 oktober.