Det blev inga mål alls för Trollhättans HC Goblins under gårdagens möte mot topplaget Tibro BK. Matchen slutade med en fyramålsförlust för nykomlingarna i HockeyTvåan.

Än så länge har Goblins imponerat i HockeyTvåan med 20 inspelade poäng. Mot Tibro i går klaffade dock inte spelet och trots en mållös första period, från båda sidor, blev topplaget för svårt.

Första målet för gästande Tibro kom i powerplay, fem minuter in i den andra perioden. Laget utökade därefter med 0-2 innan periodslut. I den tredje fortsatte gästerna att trycka på och kunde sätta dit både 0-3 och 0-4, som blev slutresultatet.

Goblins återfinns nu på en sjätte plats i tabellen med tjugo poäng, nio bakom ledande Hanhals IF. Nästa match spelas den 16 november hos Töreboda HF.

0-4 (0-0) (0-2) (0-2)