Trollhättans HC Goblins tappar mark i Hockeytvåan efter förlusten mot Sörhaga/Alingsås i helgen.

Goblins besökte i helgen Sörhaga/Alingsås och Norhalla Ishall. Hemmalaget inledde med att ta ledningen i matchens första period, och utökade därefter i mitten av andra. Det dröjde sedan till matchens 34:e spelminut innan Trollhättelaget hittade kassen. Då var den vane målskytten Jonas Lönn framme och reducerade (2-1). Strax därefter kunde dock Sörhaga åter igen ta tillbaka sin tvåmålsledning.

Den tredje perioden inleddes med mål av Goblins Filip Hilmersson (3-2) - närmare än så kom laget aldrig. Det trots två chanser att kvittera matchen i powerplay. Därmed faller Goblins till sjunde plats i tabellen.

Nästa match spelas den 26 november hos Borås HC, som i nuläget innehar platsen ovanför Trollhättan.