Uddevallalaget IK Oddevold har avslöjat fyra nyförvärv till nästa säsong i fotbollens division 1 - fyra spelare med tidigare klubbadress FC Trollhättan. Det rapporterar P4 Väst.

Det är nu klart att fyra spelare lämnar FCT efter nedflyttningen till de lägre divisionerna. Daniel Stanicic, Daniel Janevski, Viktor Mollapolci och Alen Kasumovic kommer nästa säsong att representera IK Oddevold.

Oddevold tränas av L-O Mattsson, som även haft ansvaret för FCT en gång i tiden. Men att ta spelare från sin gamla klubb har han inga större problem med.

- Oddevold ligger djupt i mitt hjärta och jag känner inga samvetsbetänkligheter på det sättet, säger han till P4 Väst. Samtidigt menar Mattsson att de berörda spelarna är av för hög kvalité för att spela i division två. 

De värvade spelarna har utmärkt sig i FCT de senaste åren och i stort sett varit givna i startelvan. Viktor Mollapolci vann den interna skytteligan med 12 mål under den gångna säsongen, och blev femte bästa målgörare totalt. Därmed förlorar FCT fyra mycket starka spelare inför kommande säsong.