Trollhättan kan hälsa välkommen till en ny self-service kedja vid namn Locos Frozen Yoghurt. Den snabbt växande kedjan startade etableringen i Trollhättan med att öppna upp en Frozen Yoghurt butik i Etagehuset på Överby, men finns också centrum.

För cirka två veckor sedan fick de första Trollhätteborna som befann sig på Etage testa på en spännande nyhet när den snabbt växande kedjan Frozen Yoghurt slog upp portarna. Kedjan, som idag finns etablerad på flera orter runt om i Sverige specialiserar sig på fryst yoghurtglass med olika smaker och topping i ett färgstarkt upplägg.

Källa: Bild: Tobias Ojala
Frozen Yoghurtglass

Frozen Yoghurt-kedjan erbjuder kunderna en självbetjäningsservice där man själv kan välja vilken storlek på 

bägare man önskar och sedan fylla den med fryst yoghurtglass och topping.

Smakerna som finns att välja bland i sortimentet varierar i en bred blandning. Vilken topping man än kan tänkas vara sugen på är det svårt att inte få lite beslutsångest bland de 70 olika alternativen som lockar med allt från mango till cashewnötter.

När kedjan hade premiäröppning på Etage den 10e juli fick de 50 första kunderna smaka på gratis yoghurtglass. I Etagehuset ligger kedjan placerad på nedre plan vid scenen. Förra veckan kunde även Trollhätteborna som befann sig i centrum under tisdagen testa på att smaka den nya yoghurtglassen. I centrum finner du Frozen Yoghurt på Magasinsgatan 12.