THC åkte på sin första förlust för året när laget gästade Hovås på onsdagskvällen.

Trollhättelaget åkte på en rejäl snyting när det blivit dags för tredje omgången av vårserien. Hovås dundrade in både 1-0 och 2-0 innan första perioden var över.

Och puckarna fortsatte att passera Brunberg i målet, som fick se sig besegrad hela tre gånger om i matchens andra period.

Ett målvaktsbyte inför tredje och sista satte dock stopp på hemmalagets forcering. Men några mål framåt blev det aldrig för Trollhättan. Matchens avslutande tjugo minuter präglades i stället av utvisningar, där THC ådrog sig tio minuter i båset.

Trots förlusten behåller THC förstaplatsen i tabellen. På fredag väntar Töreboda på hemmais.

5-0 (2-0) (3-0) (0-0)

78,26 % Erik Brunbergs räddningsprocent (18/23)

100,0% Andreas Melins räddningsprocent (8/8)