Trollhättans HC gjorde hela sex mål framåt vid helgens möte mot Ulricehamn. Tyvärr räckte det inte hela vägen till seger.

Offensiven sitter där för Trollhättans hockeygrabbar. Laget har gjort totalt 25 mål framåt på sex spelade matcher, vilket är tredje mest i tabellen. Däremot lämnar defensiven mycket att önska - endast ett lag har släppt in fler puckar.

När Ulricehamn besökte Slättbergshallen på söndagen bjöd THC på en makalös inledning, där Trollhättelaget efter 14 spelade minuter hade skaffat sig en ledning på 3-0. Följande dryga fem minuter blev dock betydligt tyngre. Gästerna hann inte bara med att reducera utan kunde dessutom kvittera matchen med endast två sekunder kvar på klockan.

I inledningen av period två tog Ulricehamn över ledningen för första gången i matchen (3-4). THC var dock inte klara för kvällen och innan periodvila hade laget åter gått om genom mål av Markus Twillman samt Fredrik Orrsten (5-4).

Målkalaset fortsatte även i dagens tredje period, där Ulricehamn var först ut med 5-5. Lagkapten Twillman fick därefter ännu en chans och kunde ge Trollhättan ledningen för tredje gången (6-5). Strax därpå tilldömdes gästerna en straff, som innebar 6-6. Med två minuter kvar att spela kunde Ulricehamn ta hem matchen i numerärt överläge (6-7).

6-7 (3-3) (2-1) (1-3)