FCT åkte på sin andra raka förlust när Trollhätteklubben fick besök av Lidköpings FK i helgen.

I inledningen av matchen såg det ut som att det skulle bli en "walk in the park" till segern för Trollhättegrabbarna. Redan efter 15 minuter lös resultattavlan 3-0 till hemmalaget efter mål från Larsson, Sundström och Bennhage.

Matchbilden skulle dock komma att ändra sig. Tre minuter senare fann sig FCT-målvakten Nino Sahinovic ensam mot en friställd spelare från Lidköping. Trollhättemålvakten väljer då att fälla anfallaren när han försöker ta sig förbi, vilket resulterar i rött kort och straff. Fredrik Larsson byts ut och in kommer debutant Pontus Ekelund som får uppdraget att vakta mellan stolparna.

Lidköping sätter sin straff genom farliga målskytten Demalijaj och gästernas självförtroende växer. Innan halvtidsvila har gästerna kvitterat genom två mål från Rasmus Holmqvist, som även kom att ta hem matchen för sitt LFK i ett senare skede.

I den 59:de minuten tar Lidköping ledningen för första gången i matchen. FCT är dock snabba med att kvittera när Josef Daoud skickar in 4-4 med hjälp av huvudet.

Efter en svag insats från FCT-försvaret ges gästande LFK chansen att ta ledningen ännu en gång. Holmqvist rullar säkert in sitt tredje mål för kvällen och skriver slutresultatet till 4-5.

Nästa match spelas den 18 juni hos Rynninge IK.

4-5 (3-3) (1-2)