Gripen bjöd upp till match när IFK Vänersborg gästade Slättbergshallen på fredagen. Det räckte dock inte hela vägen.

Efter en mållös första halvlek var det Vänersborg som fick till kvällens första fullträff. På en hörnretur kunde gästernas kapten Martin Röing skicka in ledningsmålet efter 48 minuter på isen.

Det dröjde därefter till spelminut 67 innan Gripen gjorde sitt första för kvällen. Adam Blomster, tidigare IFK Vänersborg, kunde då kvittera till 1-1.

Trots flera heta chanser från Gripens sida blev det inga fler mål för Trollhättelaget. I stället kunde Vänersborg göra 1-2 - och även 1-3.

Gripen lade alla sina kort framåt, men fick se gästerna göra två snabba mål i matchens sista minuter och förlusten var ett faktum.

1-5 (0-0) (1-5)