Gripen hade inget att hämta i Söderhamn på lördagen. Trollhättelaget åkte på sin 17:e förlust för säsongen.

Hemmalaget Broberg/Söderhamn fick en bra start och hade 2-0 efter dryga kvarten på isen. Johan Grahn fick därefter chansen på straff, ett läge han förvaltade väl. Resultatet höll sig dock inte länge - innan halvleken var över hade Broberg utökat sin ledning till 4-1.

Andra halvlek var betydligt starkare från Gripens sida, som även var först ut att göra mål. Målskytt åter igen Johan Grahn (4-2). Strax därpå kom ytterligare ett reduceringsmål från Trollhättelaget, då Andreas Eriksson skickade dit 4-3 efter hörna.

Närmare kom dock aldrig Gripen, som i stället fick se hemmalaget skriva slutresultatet till 5-3 med minuter kvar att spela.

5-3 (4-1) (1-2)