De senaste sju åren har kommunikationsavdelningen på Högskolan Väst utsett Årets Studentambassadör. I år kammade Filippa Hallnor hem utmärkelsen.

Som studentambassadör för Högskolan Väst är uppdraget att berätta om skolan, dess utbud av utbildningar samt om livet som student i Trollhättan vid bland annat mässor och studiebesök. En studentambassadör har även uppgiften att bjuda på rundvandringar och låta möjliga studenter följa med under en dag på campus.

Varje år lyfts en av högskolans ambassadörer fram för sitt arbete under året och tilldelas både diplom och gåva. I år kan förstaårsstudenten Filippa Hallnor stoltsera med utmärkelsen. 

- Jag blev jätteglad och det känns som en heder. Men lite chockad blev jag allt, alla mina kollegor är så duktiga, kommenterar Hallnor på Högskolan Väst:s hemsida.

21-åringen, som flyttat ned från Arvidsjaur för att studera vid Lantmäteriingenjörsprogrammet, tilldelades priset med motiveringen:

"Med sitt ständiga leende har Filippa tagit sig an alla uppgifter på bästa möjliga sätt och alltid varit väl förberedd och noggrann. Utöver hennes engagemang för sitt ambassadörskap har Filippa också verkat för god sammanhållning i arbetsgruppen. Hon har fått mycket goda lovord av såväl kollegor som övrig personal på Högskolan Väst som haft förmånen att arbeta tillsammans med Filippa."