Trollhättans basketherrar fortsätter att vinna. När laget i måndags kväll besökte S:t Helena och Skövde säkrade laget sin femte raka seger.

Jumbolaget S:t Helena ska på pappret inte vara någon match för TBBK. Så blev också fallet. Trollhättegrabbarna tog hem matchens första två perioder och kunde gå till halvtidsvila med en tiopoängs-ledning. Även den tredje perioden tog man hem när Skövdelaget besegrades med 22-16. Inför den fjärde och sista perioden gällde det helt enkelt att inte släppa ifrån sig den ledning man förskaffat och det var precis vad man gjorde.

Mikael Begger har kommit i gång på allvar med skyttet och presterade även denna match höga poäng. Även Henrik Andersson visade upp sig denna kväll då han skickade i 17 poäng.

Därmed tog TBBK sin femte seger i rad i herrarnas division 3. Laget fortsätter att hänga kvar i tabelltoppen, strax efter ledande Mölndal. Mölndal som dessutom står som motståndare kommande match, som spelas den 22 november på hemmaplan.

61-77 (11-16) (16-21) (16-22) (18-18)

Mikael Begger 21, Henrik Andersson 17, Johan Hjelm 11, Frank Hakizimana 9, Anton Johansson 7, Martin Gustavsson 6, Blerim Hasani 4, Robin Johansson 2