Efter att ha inlett säsongen med tio raka vinster föll FCT in i en mindre svacka. Nu har dock Trollhättelaget hittat tillbaka - och likaså Mäkinen mellan stolparna.

Markus Mäkinen var tillbaka mellan stolparna när FCT besökte Rynninge IK på torsdagen. Trollhättemålvakten kunde hålla nollan och tillsammans med en stabil defensiv samt stark offensiv säkra segern.

Josef Daoud inledde målskyttet efter sjutton spelade minuter när han, inte helt överraskande, nickade in 1-0 till Trollhätteklubben. Dagens andra mål kom i den 49:de spelminuten när Fredrik Larsson visade upp sig. Tio minuter senare lyckades Larsson dessutom fixa en straff för FCT, som förvaltades väl av Robin Rundström.

FCT leder därmed Division 2 Norra Götaland, sju poäng före Skövde AIK och IFK Uddevalla. Nästa match spelas den 28 juni mot Nordvärmland FF, som stod för dagens snackis när de slog IFK Skövde FK med hela 13-0.

0-3 (0-1) (0-2)