Fem vinster på fem matcher. FCT glänser i Division 2 Norra Götaland - i fredags blev det fyramålsseger mot gästande Tibro AIK FK.

Carl Lext och Robert Bagger är inte okända för målprotokollet. I helgens möte bjöd duon åter igen på varsin fullträff när FCT tog sin femte raka seger för säsongen.

18-årige Carl Lext blev dagens förste målskytt när han efter femton spelade minuter skickade in 1-0 till Trollhätteklubben. Tibro bjöds därefter i stort sett på en enda målfarlig chans, resterande minuter tillhörde hemmalaget. Efter en hörna kunde lagkapten David Bennhage utöka ledningen till 2-0 strax innan halvtidsvila.

Skyttligaledaren Robert Bagger bättrade på sin målstatistik i början av andra halvlek, när han drog dit 3-0 via stolpen. Jonathan Gustafsson kunde senare skriva slutresultatet till 4-0 efter att ha lirkat in bollen i den 61:a spelminuten.

Nästa match spelas onsdagen den 13 maj hos Stenungsunds IF.

4-0 (2-0) (2-0)