Måndagens företagsmatch mellan FCT och Stenungsunds IF blev en blöt tillställning, där lagen kom i från med en poäng vardera.

FC Trollhättans fantastiska spel mot Utsikten i förra veckan var som bortblåst, eller kanske sköljde det bort med kvällens störtskur. Trollhättelaget hade svårt att få in bollen bakom gästernas målvakt i första halvlek, trots några mycket bra lägen och stort bollinnehav. I stället var det Stenungsund som hittade nät först, när Hampus Andersson satte dit ledningsmålet strax innan halvtidsvila.

I andra halvlek kom FCT ut betydligt mer aggressiva och kunde i inledningen både kvittera och gå om genom ett nickmål vardera av Fredrik Sundström och Josef Daoud (2-1). Resultatet stod sig dock inte länge, då Hampus Andersson visade upp sig igen endast ett par minuter senare (2-2).

FCT fortsatte att trycka på resterande tid, men något ledningsmål kom aldrig denna kväll.

- Vi ska inte behöva göra tre mål varje gång för att vinna! De behöver inte ens slita för sina mål trots att vi har bollen på deras planhalva i stort sett hela matchen, kommenterar tränarna Stefan Vennberg och Jörgen Ericsson på FCT:s hemsida.

Nästa match spelas den 31 augusti, och då väntar derby mot Vänersborgs FK.