Inte heller tabelltrean kunde stå emot FCT:s starka offensiv. Trollhätteklubben bjöd hemmapubliken på målkalas när IFK Uddevalla besökte Edsborg på onsdagen.

Innan första halvlek var över hade hemmalaget skaffat sig en tremålsledning. Pontus Johansson var först ut denna kväll när han i den 16:de spelminuten skickade dit 1-0 bakom Uddevallas målvakt.

Gästerna i blåvitt gavs knappt en chans medan FCT skapade möjlighet efter möjlighet på Edsborgsgräset. Fullträff nummer två stod lagkapten David Bennhage för, som med 37 minuter spelade, skarpt satte bollen i nät. Endast ett fåtal minuter senare var det dags för Josef Daoud att visa upp sig. Trollhättans stora målskytt kunde nicka in 3-0 efter ett inlägg från just Bennhage.

Det skulle bli mer Daoud denna kväll. Anfallaren, som hållits tillbaka av en lårskada den senaste tiden, kunde i början av andra halvlek fixa 4-0 för FCT - än en gång med hjälp av huvudet.

Trots ytterligare målchanser för Trollhättelaget i andra halvlek slutade mötet 4-0 till hemmapublikens glädje. Därmed tog FCT sin tionde raka seger och ligger just nu som tabelletta, åtta poäng före tvåan IK Gauthiod som har en match mindre spelad.

Nästa match spelas den 7 juni hos Skövde AIK.

4-0 (3-0) (1-0)