FCT besökte under onsdagen Stenungsunds IF. Det slutade med vinst - i vanlig ordning - för Trollhätteklubben.

Inte heller Stenungsund kunde rå på FC Trollhättans segermaskin. Det blev till slut vinst med 3-1 för fotbollsgrabbarna, som därmed tog sin sjätte raka vinst.

Målskyttet för kvällen inleddes redan i den femte spelminuten, när Gabriel Bilan tryckte dit bollen efter en hörna från succéspelaren Robert Bagger. Hemmalaget kunde dock, till Nösnäsvallens lycka, kvittera redan två minuter senare efter en retur från FCT-målvakten Mäkinen.

- Men Trollhättelaget var snabbt tillbaka i ledningen.

I den 13:e minuten fick David Bennhage, som senare utsågs till Matchens Lirare, chansen när han snyggt lade dit 1-2 bakom Stenungsunds målvakt. Och inte skulle Robert Bagger gå mållös ur denna match. Skytteligans ledare lyckades med ett mycket intressant mål när ett skott från mittcirkeln tog nät.

Andra halvlek blev mållös, trots ett antal vassa chanser från FCT:s håll.

Nästa match spelas den 16 maj hos Vänersborgs FK.

1-3 (1-3) (0-0)