I Cirkus Cirkus vid Hansenplatsen bjuds det på allt från jazz till magi under Fallens Dagar.

DANIEL & YANKHO

Barnens favoriter Daniel & Yankho, kända från bland annat Bolibompa, bjuder Trollhättan på en fullspäckad show i Cirkus Cirkus med allt från trolleri till sång.

Lördag 18 juli, kl. 14:15


HANNA PAULSBERG & N3 JAZZCLINIC

Den norska saxofonisten Hanna Paulsberg är årets gäst i "Jazz Camp" - ett traditionellt inslag under Fallens Dagar. Lägret avslutas med en konsert där Paulsberg och N3:s jazzelever bjuder på härliga toner.

Lördag 18 juli, kl. 17:15


DUNDERHEAD

Bluegrass-bandet Dunderhead, med rötter i Göteborg, kommer till Cirkus Cirkus och bjuder på prisbelönt musik. Under kvällen framförs bland annat nyskrivet från det nyligen släppta debutalbumet.

Lördag 18 juli, kl. 18:15


PERNILLA ANDERSSON

Svenska musikesset Pernilla Andersson har en lång och gedigen karriär bakom sig som allt från producent och entreprenör till musiker. När hon besöker Trollhättan gör hon så med enbart gitarr och prisad röst.

Lördag 18 juli, kl. 19:00


DINKYTOWN: MIRE KAY

Räkna med poppigt, melankoliskt och folkligt när Mire Kay drar igång i cirkustältet på Hansenplatsen. Duon, bestående av Victoria Skoglund och Emelie Molin, skapar drömlik musik med enbart cello, gitarr och röst - direkt från Bohusläns karakteristiska omgivningar.

Söndag 19 juli, kl. 17:15


DINKYTOWN: DANIELLA KRUTH

Cirkus Cirkus får även besök av Metro On Stage-vinnaren Daniella Kruth, som med sin sköna stämma förfört kritiker som publik. På scen har Kruth med sig körsångare och gitarr - här i från lär man inte gå oberörd.

Söndag 19 juli, kl. 18:15


TIMO RÄISÄNEN

Det svenska popundret Timo Räisänen svänger förbi Trollhättans stadsfestival och bjuder på den stora låtskatten som är Ted Gärdestad.

Söndag 19 juli, kl. 19:00