Kommande helgen i Trollhättan bjuder på en hel drös med aktiviteter.


Göte L:s Pokal är konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborgs årliga tävling för ungdomar och juniorer. I år äger tävlingen rum den 19-20 september och omfattar damklasserna U13, U15 och juniorer A. Mer information här.

Cykeltipspromenad för stora som små! Tipspromenaden äger rum i Trollhättans södra delar och bjuder på sju stationer med olika teman inom kultur, natur och teknik. Läs mer här.

Höstmarknad på Engelbrekt Gård med närproducerat och lokala producenter på plats. Strosa runt bland gårdens djur, kika in gårdsbutiken och slå er ned för en fika. Mer info om höstmarknaden hittas här.

Prova på livet som scout på Etage köpcenter. Lördagen den 19 september kan du testa på repslagning och backklättring samt grilla korv och smaka på scout-wraps. Se mer här.

Älvkultur är tillbaka och Handkraft på Magasinsgatan i Trollhättan ställer ut verk från samtliga av evenemangets konstnärer och hantverkare. Mer information här.

Feuerräder drar igång Backstage Rockbar med gamla hårdrocksklassiker och lär få många att svänga på håret. Läs mer här.

Lilla McDonaldsspelen är den årligt återkommande tävlingen för små friidrottare. Under dagen tävlar barn i åldern 7-11 år i allt från höjdhopp till kula. Mer info här.

Duo Tempera inleder hösten hos Trollhättans Konsertförening och bjuder på kammarmusik. Se mer här.

För att se vad mer som händer i Trollhättan, kika in vår Evenemangssida.