FC Trollhättan har som bekant haft en tuff säsong. Ekonomiska problem och en nedflyttning till division två var inte med i planerna inför säsongen. Efter att Jesper Ljung lämnat jobbet som tränare har en nya tränarduo utsetts. Nu har klubben även fått en ny sportchef och medarbetare inom marknadskommittén i form av Daniel Lennartsson och Magnus Larsson. Det rapporterar FCT på sin hemsida.

Ett nytt FCT börjar nu att ta form. Efter nedflyttningen till division två finns risk för spelarflykt men Magnus Larsson, som tar plats i klubbens marknadskommitté, hoppas på att spelare som håller klubben varmt stannar kvar.

- Givetvis kommer väl några försvinna men vi kommer också få in nya. Sådant är spelet. Vi vill jobba med spelare som vill FCT väl och har hjärta för Trollhättan, säger han till FCTs hemsida.

Larssons roll i FCT blir att göra klubben till en stabil förening och skapa möjligheter att åter ta plats i fotbollens högre divisioner.

- Detta görs inte bara av mig utan av alla de gamla krafterna samt nya människorna som vi kommer få in till FCT inför 2015, konstaterar han.

En av dessa är Daniel Lennartsson som tar an rollen som sportchef. Lennartsson, som denna säsong agerat assisterande tränare till Jesper Ljung, får nu nya arbetsuppgifter i fotbollssektionen. Han har som uppgift att stötta ledare och spelare, och dessutom rekrytera nya spelare.

- Efter en degradering behövs alltid mycket ses över för att hitta rätt spår igen. Klubben behöver fyllas på med energi och mer folk som vill in och ta ansvar och jobba. Det jobbet pågår för fullt nu, säger Lennartsson till hemsidan. Prio nu är att bjuda in provspelare och sätta en slagkraftig trupp inför 2015. Vi skall tillbaka direkt, det är vårt mål så nu gäller det att hitta vinnarskallar.