Inte helt överraskande besegrade Gripen redan nedflyttningsklara Otterbäcken den gångna helgen. Nu återstår endast en allsvensk match innan det är dags för kvalspel.

Gripen producerade åter igen dubbelsiffrigt när man bortaslog Otterbäcken i fredags. Det dröjde dock till den 19:e spelminuten innan första fullträffen kom - som följdes av en målkaskad. Segern var i hamn redan innan första halvlek var över (1-7).

Gripen körde på även i andra halvlek med fyra raka mål, innan hemmalaget gavs chansen att snygga till siffrorna något. Matchens främsta målgörare blev Johan Grahn med tre bollar. Allsvenskans meste målskytt Tony Eklind stod för två mål, vilket betyder sex bollar upp till Karlssons målrekord med en match kvar att spela - något vi sett Eklind prestera tidigare denna säsong.

Nästa match spelas den 21 februari mot Surte BK.

3-11 (1-7) (2-4)

Johan Grahn 3, Tony Eklind 2, Henrik Kohrén 2, Andreas Eriksson 2, Henrik Larsson 2