Det blev endast en poäng för FCT när Nordvärmland FF gästade Edsborg i söndags.

Oavgjorda resultat är inget som FCT är vana vid efter en säsong präglad av vinst. I går kom det första krysset för Trollhätteklubben - dock var nollan riktigt nära.

Nordvärmland var först med att göra mål inför Edsborgs drygt 500 åskådare denna kväll. Efter en rapp spelvändning av värmlänningarna fick Miralem Malic chansen i straffområdet, och som han förvaltade den. En riktig fullträff på volley och 0-1 var ett faktum.

I andra halvlek började FCT förändra i uppställningen och flertalet byten genomfördes. I den 75:de spelminuten byttes unge Carl Lext in - och visst kom det att bli ett utmärkt byte. Endast fem minuter senare tog Lext en frispark som hittade in bakom gästernas målvakt: 1-1.

Nu väntar ett sommaruppehåll fram till 25 juli, då tabelltrean Karlstad BK står för motståndet. FCT håller sig i fortsatt ledning, fem poäng före IFK Uddevalla.

1-1 (0-1) (1-0)