N3 bjuder in till konsert med sångerskan Ella the Bird och två lokala talanger.

Nästa vecka arrangerar N3 tillsammans med Focus La Femme och Trollhättans Stad en gratiskonsert. På scen står Ella the Bird, tidigare känd som Shioban Wilson och de två lokala sångerskorna Harriet Nauer och Felicia Fredriksson.

Ella the Bird är uppväxt i Skottland och osar musik ut i fingertopparna. Hon har studerat musik i både Paris och Edinburgh där främst jazzen har etsat sig fast. Under sina världsomfattande turnéer har musik inspirerad av Ella Fitzgerald och Jacques Brel charmat både kritiker och publik.


Harriet Nauer är en singer/songwriter från närområdet. Sångerskan bjuder på magi med omsorgsfullt skriven musik som påminner om nästa Eva Cassidy eller First Aid Kit. Hennes första album "Standing By The Heavenly Gates" släpps nu i augusti.


Felicia Fredriksson är en lokal talang som studerat musik på Nordiska Visskolan. De senaste åren har lagts åt att finna sig själv som musiker och sökandet fortsätter under fortsatta studier på Ella Pop & Rock. Sångerskan bjuder både på visor och covers.


Datum: 29 augusti 2014

Tid: 18:30 - 21:00 (entré från 18:00)

Plats: N3 Blackbox, Nohabsgatan 15 Trollhättan