Elfhög stod inför en tuff uppgift när laget i helgen mötte serieledande IBK Vänersborg på bortaplan.

Det blev målkalas för IBK Vänersborg när man gästades av Trollhättelaget den gångna helgen. Elfhög orkade stå emot topplaget under matchens drygt elva första minuter, men därefter blev det tungt.

Gästerna gick in i den andra perioden med fyra mål i baken och målgörandet var inte slut där. Vänersborg satte dit både sitt femte och sjätte mål, samtidigt som Elfhög fick göra sitt enda mål för matchen - och det på straff. I den avslutande perioden satte hemmalaget i en extra växel och säkrade slutresultatet till 10-1.

IBK Elfhög innehar i nuläget tabellens tionde plats, med lika många inspelade poäng efter 13 spelade matcher. Nästa match spelas den 10 januari mot Sandareds IBS.

10-1 (4-0) (2-1) (4-0)