THC befinner sig i fortsatt tabelltopp efter dubbla vinster den gångna helgen.

Helgen inleddes med hemmamöte mot serietvåan Töreboda på fredagen. Trollhättans Marcus Carlsson var minst sagt het på klubban och fixade hela fem fullträffar till hemmapublikens glädje. Han var dock inte ensam om att skriva in sig i målprotokollet denna kväll. Även Jonas Lönn, Robert Roslund och Emil Andersson lurade gästernas målvakt.

Erik Brunberg i THC-buren var samtidigt stabil och stod emot hela 52 skott från Töreboda, som endast lyckats få in två puckar fram till slutsignalen.

8-2 (3-1) (1-0) (4-1)

Marcus Carlsson 5, Jonas Lönn 1, Robert Roslund 1, Emil Andersson 1

96,30% Erik Brunbergs räddningsprocent (52/54)

Betydligt tuffare möte blev det mot bottenlaget Tibro IK på söndagen. THC var dock snabba med att ta ledningen: redan efter 26 sekunder på isen tryckte Markus Twillman dit 0-1.

Strax efter att Trollhättelagets Rasmus Nilsson åkt på en 2+10 i mitten av matchens andra period kunde Tibro kvittera i powerplay - men sista och tredje perioden kom att tillhöra THC. Heta målskytten Marcus Carlsson gav laget ledningen med tio minuter kvar att spela och Jonas Lönn kunde skriva slutresultatet till 1-3 strax innan slutsignalen ljöd.

Åter igen gör Brunberg i buren en utmärkt insats med 41 räddade skott.

1-3 (0-1) (1-0) (0-2)