Biograf Forum bjuder på premiär av amerikanska komedierna "Bad Neighbours 2" och "Mother's Day".


BAD NEIGHBOURS 2

Uppföljaren till succén från 2014 är här! Seth Rogen, Rose Byrnes och Zac Efron är alla tillbaka i sina roller och det blir till att räkna med minst lika mycket kaos som sist.

Andra barnet är på väg och det har blivit dags för Mac och Kelly att ägna sig fullt åt vuxenlivet. Nästa steg: flytta till förorten. Paret har precis lyckats ta tillbaka kontrollen över kvarteret, men när det vankas försäljning dyker ett nytt sällskap i form av ett systerskap upp i grannhuset...

Regi: Nicholas Stoller

I rollerna: Seth Rogen, Rose Byrnes, Zac Efron, Chloë Grace Moretz, Selena Gomez, mfl.

Premiärdatum: 4 maj, 2016

Salong/Tid: Forum 2, kl. 18:00

Längd: 1h33min

Pris: 105 kr


MOTHER'S DAY

I Mother's Day följer vi Sandy, Miranda, Jesse och Bradley, som var för sig planerar hur de ska spendera den kommande högtiden.

Nyskilda Sandy försöker hålla god min när hennes före detta gifter om sig med en betydligt yngre kvinna. Framgångsrika Miranda lever utåt sett det perfekta livet. Men hennes törst efter framgång har lämnat familjen i skymundan och nu har hon endast sin galna agent vid sin sida. När hennes bortadopterade dyker upp förändras dock allt. 

Kärleken till sin man har lett till att Jesse brutit all kontakt med sin rasistiska mamma och i stället sagt att hon inte längre är vid livet. När föräldrarna kommer på besök har hon en och annan sak att förklara. Änklingen Bradley ser inte fram emot Mors Dag, som blir den första sedan hans fru gick bort och lämnade honom och två döttrar kvar. Desto tuffare blir det när han måste försöka undvika ett gäng mammor som vill bjuda ut honom.

Regi: Garry Marshall

I rollerna: Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis, mfl.

Premiärdatum: 6 maj, 2016

Salong/Tid: Forum 2, kl. 18:00

Längd: 1h58min

Pris: 105 kr