Nu till helgen är det återigen dags för det årliga eventet Cruisingen i Trollhättan. Stadens gator kommer att trafikeras av massvis med häftiga bilar, aktiviteter kommer att hållas igång och i Folkets Park kommer den årliga bilutställningen att äga rum.

Nu till helgen kommer stadens gator lyftas av en härlig stämning i sann veteranbilsanda. Det är dags för Cruisingen 2014 och i år är det 30e året som eventet går av stapeln.

Evenemanget äger rum inne i Folkets Park i Trollhättan och startar klockan 11. Det kostar 50 kronor för entrén men barn får gå in gratis. På dagen kommer det att finnas aktiviteter för de mindre besökarna som också kommer att kunna njuta av en gratis glass, förhoppningsvis i solen om vi har tur med vädret.

Den årliga bilutställningen kommer också att finnas på plats och under dagen kommer de besökare som medverkar under evenemanget kunna rösta fram den finaste bilen. Det blir prisutdelning, matservering, skivförsäljning, hoppborg, aktiviteter och annat skoj.

På scenen kommer hårdrocksbandet Fertilizer’s att rocka loss framför publiken inne i Folkets Park. Till kvällen kan vi räkna med en härlig folkfest och en hel del utstickande kärror i farten!