FC Trollhättan vände tvåmålsunderläge och kunde gå ifrån mötet mot allsvenska IFK Göteborg med en poäng.

FCT överraskade i Svenska Cupen och spelade oavgjort mot allsvenskans IFK Göteborg.

- Det känns som en seger, säger målskytten Jonathan Gustafsson till SVT efter matchen.

IFK började starkast och kunde ta ledningen i matchen 37:e spelminut, vilket också blev halvlekens enda mål. Gästerna från Göteborg hade betydligt fler målchanser, men ett hårt kämpande FC Trollhättan kom in allt mer ju längre matchen gick. IFK kunde utöka sin ledning i början av andra halvlek, därefter låg bollen hos hemmalaget.

David Bennhage tryckte dit reduceringen 2-1, Jonathan Gustafsson nickade in 2-2 och kom i ett senare skede även att få chansen till ett ledningsmål för Trollhättelaget. Gustafsson som var het på bollen slog till på en retur och för en sekund såg det ut att FCT skulle gå segrande ur striden, dock viftade domaren för offside.

Matchen kan inte summeras på något annat sätt än Gustafssons citat - det känns som en seger.