I morgon är det dags. Dags för att gräva ned sig i skolböckerna på allvar. Dags för betygsångest. Men håll i hatten - innan dess bjuder Högskolan Väst på kick-off med ingen annan än Daniel Adams-Ray.

Den svenske artisten med hits som "Gubben i lådan" och "Lilla Lady" i bakfickan har en meriterad karriär och många trogna fans att luta sig tillbaka på. När han kliver upp på Högskolan Väst:s scen i morgon kväll gör han så med senaste albumet "Innan vi suddas ut" nära till hands.

Konserten är ett evenemang för de studerande vid högskolan med målsättning att få nya som gamla studenter att känna sig välkomnade till både skola och stad. Konserten är även öppen för allmänheten.

Daniel Adams-Ray föddes 1983 i Nairobi, Kenya. Efter en visit i Holland hamnade Adams-Rays familj på Lidingö i Stockholm där kärleken till rap växte fram allt mer. Med skolkamraten, och numera välmeriterade artisten Oskar Linnros, skapades hiphopgruppen Snook som kom att röna framgång både inom och utanför Sveriges gränser. Under 2010 släppte Adams-Ray sitt första soloalbum - "Svart vitt och allt däremellan" och i fjol kom album nummer två - "Innan vi suddas ut". 

Datum: 5 september

Tid: 17:00-18:30

Läs mer om högskolans kick-off här.