Utmärkelsen "Årets Verksamhetsutvecklare" har i år tilldelats Camilla Voldberg.

Camilla Voldberg, utvecklingshandledare inom förskolan för Östa skolområdet i Trollhättan, har utnämnts till Årets Verksamhetsutvecklare 2015 av Trollhättans Stads utbildningsförvaltning.

- Jag är både glad och hedrad. Det är fantastiskt kul att bli uppmärksammad såhär, men det är ett arbete jag gör tillsammans med fantastiska pedagoger ute på förskolorna. Det är tillsammans vi förändrar, och inte bara en person som gör det, säger årets pristagare i ett pressmeddelande.

Voldberg tilldelades utmärkelsen med nomineringen: "För att med uthållighet och entusiasm under flera år drivit ett utvecklingsarbete för förskolorna i Östra skolområdet. Camilla har inspirerat och utmanat till pedagogiska kullerbyttor där barns lärprocesser stått i centrum. Genom att problematisera kring vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet fortsätter detta utvecklingsarbete med obegränsade möjligheter".

- Hon har fått oss att göra alla de viktiga pedagogiska kullerbyttor som är så viktiga i förändringsprocesser, och vi ser verkligen fram emot att få fortsätta att vara en del i utvecklingsarbetet hon driver, säger Per-Åke Sand, förskolechef Östra skolområdet. 

Tillsammans med Östra skolområdets pedagoger har Voldberg ägnat sig åt ett grundligt utvecklingsarbete med syfte att öka kvalitén, sänka stressnivån samt att få pedagogerna att känna sig stolta över sitt yrke.