I går kom Gripens första förlust för säsongen. Gästerna från Lidköping spelade ut Trollhättelaget i större delen av matchen och kunde till slut vinna med 1-5.

Det var inte Gripens dag i går. Första bakslaget kom när huvudtränare Magnus Nordin inte kunde ta sig i från Bromma på grund av den rådande vädersituationen. Först tio minuter efter nedsläpp dök Nordin upp i Slättbergshallen.

Det var dock Gripen som tog ledningen i matchen efter sju minuter. Och det inte helt överraskande från Allsvenskans främste målgörare Tony Eklind. Resterande matchtid blev tung för Trollhättans bandygrabbar, som verkade ha lämnat spelet i Karlstad. Som klubben beskriver det på hemsidan - "Målchanser saknades inte, men bollen ville inte hitta in i målet denna kväll".

Inför andra halvlek var Gripen i fortsatt ledning (1-0), men nu började LAIK att hitta rätt. Killarna från Lidköping hann sätta dit fem bollar innan slutsignalen ljöd och serieledarna Gripen kunde anteckna sin första förlust.

Gripen BK behåller förstaplatsen i tabellen med tre vinster och en förlust efter fyra spelade matcher. Nästa match spelas den 29 november hemma mot Tranås.

1-5 (1-0) (0-5)