På tisdagen kom åtalet mot den man som är misstänkt för misshandeln av en annan man under Fallens Dagar tidigare i år. Det rapporterar TTELA.

Den misshandlade mannen ådrog sig så svåra skador att han fick sövas ned och vaknade inte förrän en dryg månad efter händelsen. Nu åtalas en 21-årig man, som suttit häktad sedan slutet av juli, för synnerligen grov misshandel.

TTELA skriver, och hänvisar till åtalet, att misshandeln ska ha börjat inne i en lägenhet. Något som offret dock inte minns. Enligt vittnen ska den misstänkte 21-åringen blivit allt mer upprörd och börjat anklaga offret för flertalet saker, samtidigt som offret hållit sig lugn. Därefter ska den misstänkte mannen slagit honom medvetslös och släpat honom ut ur lägenheten för att där fortsätta misshandeln. Offrets ska ha fått mottaga sparkar och slag mot huvud och kropp, vilket bland annat resulterade i en hjärnblödning.

Blodspår ledde Polis upp till en lägenhet, där man fann den nu misstänkta 21-åringen precis urkliven från duschen. Dessutom fann polisen en skjorta med blod på i tvättkorgen. 21-åringen ska i förhör nämnt att han precis varit ute och cyklat, varpå han duschat.

Han nekar brott.