Trollhättans HC Goblins åkte på sin andra raka förlust när man igår besökte Kållered.

Trots en stark offensiv, 40 skott totalt mot hemmalagets 30, gick pucken inte förbi Kållereds målvakt denna kväll. Därmed drar Kungälv ifrån i tabelltoppen och chanserna till en serieseger för Goblins tynar allt mer bort.

Det tog knappa fyra minuter innan hemmalaget tog ledningen i kvällens möte. Goblins fick dock chansen i powerplay några minuter senare, något som Victor Kjellsson förvaltade väl (1-1).

Även i matchens andra period kom ett tidigt ledningsmål från Kållereds sida. Redan 21 sekunder efter nedsläpp gjorde hemmalaget 2-1

Det blev ytterligare ett mål för Kållered i perioden, och det på straff, innan THC kunde reducera via Marcus Carlsson i matchens 33:e minut. Vilket också skulle bli Trollhättelagets sista mål denna kväll. Istället kunde motståndarna säkra segern i öppen kasse med en minut kvar att spela.

Nästa match spelas den 6 februari hos Nittorps IK.

4-2 (1-1) (2-1) (1-0)