FCT tog sin andra raka seger när Nordvärmland FF besegrades i helgen.

Det var en tuff match som stod på schemat när FCT besökte Nordvärmland FF i lördags. Hemmalaget kunde inför mötet stoltsera med endast två förluster på hemmaplan under hela förra säsongen.

Det var trots det Trollhätteklubben som kom att spräcka nollan redan efter tio minuter spelade, när nyförvärvet Robert Bagger visade framfötterna. Precis innan halvtidsvila kunde dock Nordvärmland kvittera till 1-1.

Bagger hann inte springa många meter innan han gjorde sitt andra mål för dagen, endast sju minuter in i andra halvlek. FCT kunde senare även utöka sin ledning genom Josef Daoud, som var tillbaka på plan efter skada.

FCT har nu, som enda lag i serien, två vinster efter de två inledande omgångarna. Nästa match spelas den 26 april mot Karlslunds IF HFK.

1-3 (1-1) (0-1)

Robert Bagger 2 (10" + 52"), Josef Daoud 1 (76")