För ett par veckor sedan underhöll Amused Comedy Club publiken på Hotel Carlia i Uddevalla. Denna vecka är det Trollhättans tur och på onsdag kör komikerna sin stand up comedy på Scandic Swania.

Onsdagen den 28:e maj är datumet du ska spika om du vill skratta och bli underhållen. Amused Comedy Club består av ett härligt gäng komiker som alla har lång erfarenhet av strand up comedy. Komikerna som intar scenen består av Kristoffer Appelquist, Anders ’Ankan’ Johansson, Adeel Faqih, med Trollhättebon Therese Mcdonald som MC.

Bakom komikergänget Amused Comedy Club står produktionsbolaget Snacket går och CDP GRUP AB. Producenterna bakom, som själva är stå-upp-komiker och har lång erfarenhet från bland annat stand up-klubben RAW från kanal 5, består av Therese McDonald och Rickard Karlsson. Att hålla föreställningarna i trestadsområdet är något som produktionen varit sugna på länge.

-Vi har väntat på rätt tillfälle att dra igång en riktig standupsatsning i den här regionen då vi känner att just det konceptet saknas, berättar Rickard Karlsson för Trollhättan.com

Det glada komikergänget kommer att hålla till på Scandic Swania i Trollhättan. Att föreställningen äger rum på en onsdag mitt i veckan är någonting som produktionen medvetet satsat på.

-Att vi väljer en veckodag gör att både arbetskamrater, företag och kompisgäng kan göra detta till en levande tradition. Kvalité på komiker är också rejält viktigt därför flyger vi ner de största från Stockholm och Sveriges alla hörn. När vi sedan fann så bra partners på Swania och Carlia så föll den sista pusselbiten på plats och vi slog till. Givetvis hoppas vi på fullsatt till premiären, säger Rickard Karlsson.

Det glada komikergänget kommer att hålla till på Scandic Swania i Trollhättan. Föreställningen börjar 19:30. Biljetter finns att köpa på http://showtic.se/