Lördag den 26:e juli är datumet du ska lägga på minnet om du vill njuta av sång, musik och bingospel när artisterna Magnus Carlsson och Shirley Clamp gästar Trollhättan med sin allsångsturné på lördag.

På lördag kommer gräsplätten bakom stadshuset att fyllas av små och stora besökare. På plats väntar en eftermiddag fylld med bingospel och sång i glada toner. Klockan 17 drar allsångsturnén Tillsammans igång, som leds av Magnus Carlsson.

Med sig under sin sommarturné i Sverige har han två grymma sångerskor som tillsammans turas om att medverka under allsången. Trollhättan har fått äran att välkomna den skickliga sångfågeln Shirley Clamp som kommer att leda allsången tillsammans med Magnus Carlsson.

Musiken som kommer att framföras under allsångsturnén består av en härlig blandning av schlagers, sommarhits och allsång.

Invånare och besökare som medverkar under allsångskvällen kommer även att kunna ägna sig åt bingospel. På plats går det att köpa ett allsångshäfte och en bingobricka, men entrén är helt kostnadsfri.

Marcus Rundström är evenemangsansvarig i Trollhättans stad som meddelar att häftet kostar 100 kronor och alla intäkter går till välgörande ändamål.

Plats: Dahlöfs mosse 

Tid: 17:00

Pris: Gratis entré! (Allsångshäfte & bingobricka kostar 100:-)

Övrigt: Sittunderlag medtages själv