Inför helgens allsvenska möte mellan Gripen och Boltic hade Trollhättelaget valt att anlita extra ordningsvakter. Det stoppade dock inte en äldre kvinna från att bli nedsprungen av huliganer.

Med IF Boltic följer trubbel. I november 2012 avfyrades bland annat knallskott i premiärmötet lagen emellan. Då skadades en polis, nu stod en äldre dam i vägen för Boltic-supportrarna. Det skriver Gripen BK på sin hemsida.

Flera, av Polisen kända, supportrar till det värmländska bandylaget lyckades trots visitering få med sig pyroteknik in till Slättbergshallen i lördags. Pyroteknik som avfyrades strax innan halvtidsvila och ledde till att ishallen fick utrymmas. Samtidigt ska slagsmål av mindre skala ha uppstått mellan supportrar från båda lagen. Vid detta tillfälle ska en äldre kvinna ha blivit nedsprungen och slagit huvudet i marken. Kvinnan ska efter omständigheterna må bra, enligt Gripen BK.

- Vi kommer fortsätta vårt gemensamma arbete för att ha en supporterskare som ställer upp för laget. Dock klarar vi oss alla mycket bättre utan de individer som har som mål att ställa till bråk eller häckla motståndare. Vi ska visa att vi är bäst både på plan och på läktaren, kommenterar Gripens klubbchef.

Gripen har polisanmält händelsen.