Hotel Hehrne Kök & Konferens

Dr. Hehrnesväg 1 • Vänersborg
Detta eleganta Vänersborgshotell nära Vänern erbjuder vacker utsikt över Göta älv, en vedeldad badtunna och en rad olika fritidsaktiviteter. Hotellet har gratis WiFi, och i alla rum finns kabel-TV, skrivbord och badrum med dusch.

Du kan tillbringa kvällarna i Hotel Hehrnes restaurang, som har panoramafönster. På terrassen finns 2 bokningsbara badtunnor, och du kan även boka spabehandlingar eller massage.

Hotel Hehrne har en fridfull trädgård och ligger 15 minuters bilresa från Hunnebergs naturreservat. Fiskekort för Göta älv kan också ordnas.

Du kan ägna dig åt fotboll, frisbeegolf och basket på plats. Ett utomhusgym finns tillgängligt, och fri tillgång till ett närliggande gym erbjuds.

Tillgängliga rum på Hotel Hehrne Kök & Konferens

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Hehrne Kök & Konferens olika rumstyper

Torsdag 21 December t.o.m Fredag 22 December - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum - Gratis avbokning
Dessa rum har skrivbord och eget badrum med dusch och gratis badprodukter.
Tvåbäddsrum - för 1 person - Gratis avbokning
Här finns ett skrivbord, en kabel-tv och ett eget badrum med dusch.
Tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Här finns ett skrivbord, en kabel-tv och ett eget badrum med dusch.
Svit - Gratis avbokning
Denna svit består av ett vardagsrum, ett separat sovrum samt ett badrum med dusch och gratis badprodukter. Sviten har ljudisolerade väggar, sittgrupp, soffa, platt-tv med kabelkanaler och utsikt över trädgården. I boendeenheten finns 2 sängar.
Familjerum (2 vuxna + 1 barn) - för 1 person - Gratis avbokning
Detta familjerum har ett eget badrum med dusch, gratis badprodukter och hårtork. Familjerummet har också ljudisolerade väggar, en sittgrupp, parkettgolv, en platt-tv med kabelkanaler och utsikt över trädgården. I boendeenheten finns 2 sängar.

Fler hotell i Венерсборг