Albert Kök Hotell & Konferens

Strömsberg • Trollhättan

Modern miljö med hemmakänsla Albert Hotell ligger högt placerat på Strömsberg, vilket ger en spektakulär utsikt över Trollhättan. Utsikten kan du avnjuta från modernt inredda hotellrum, var och ett med balkong eller uteplats. Albert Hotell erbjuder 27 enkel/dubbelrum och en svit. Varje rum har en separat vardagsrumdel med kabel-TV och sängar från Lysekils Carpe Diem. I korridorerna utanför rummen finns kaffe och te till allas befogenhet.

I restaurangen serveras frukostbuffé varje vardag mellan 07.00 – 09.00 och under helgdagar mellan 08.00 – 10.00. Maten som serveras i restaurangen är alltid baserad på lokala råvaror. När vädret tillåter finns en terass, där man kan gotta sig i solen samtidigt som man njuter av vad som erbjuds. Albert kök har blivit omnämnd i White Guide, som korar Sveriges absolut bästa restauranger. En drink i baren eller ett glas vin från den välfyllda vinkällaren kan bli ett bra avslut på en underbar dag.

Vinprovning, matlagningskurser och guidade rundturer är något man kan ägna sig åt under sitt besök på Alberts. En uppfriskande promenad i det sköna fallområdet eller en vandring upp till utsiktsplatsen Kopparklinten är bara några få aktiviteter området kring Albert har att erbjuda. Om man istället vill hålla sig inne har man i lokalerna tillgång till både biljardbord och darttavla.

För alla Alberts gäster finns fri parkering att tillgå, då du på endast tio minuters promenad tar dig in till Trollhättans centrum.

Tillgängliga rum på Albert Kök Hotell & Konferens

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Albert Kök Hotell & Konferens olika rumstyper

Fredag 12 Juli t.o.m Lördag 13 Juli - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Trollhättan