• Evenemang idag
Lördag
14
December 2019
Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan

Syskonringen

Joyvoice 100-mannakör med Solisterna Johanna Svensson & Mathilda Fransson. Kören Syskonringen har funnits i ca 30 år. ”Tjolle” har varit ledare de senaste 12 åren. Körens medlemmar består av en del som har diagnosen ”utvecklingsstörning”, sedan är det alla vi andra ”normalstörda” som är med. Vi är ett 30-40-tal i kören.

Genom att sjunga sig in i lyssnarens hjärta har kören blivit uppmärksammad långt utanför Trollhättans gräns. Bland annat de senaste åren har vi varit i Riksdagshuset, Danmark, Fallens dagar, Alliansloppet, ”Kronan gungar”-festivalen samt andra engagemang i lokala föreningar. Nu, för första gången, gör vi en stor konsert i Hebeteatern i samarbete med Joyvoice och solisterna Johanna Svensson och Mathilda Fransson. Vi blir 150 man på scenen. Körens glädje och entusiasm går inte att undvika, vi lovar publiken härliga stunder med gåshudsvarning.

Tillgänglighetsanpassade platser: Dessa beställs via Folkets Hus Kulturhusets reception på Tel. 0520 – 42 25 00.

Tid: 14:00

I siffror

283 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli