• Evenemang idag
30-19
Okt-Nov 2019
Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan

Creating the Reality

Creating the Reality - Maria Biryukova-Dutton & Boel Möller. Konstutställning i Konstpoolen.

Maria Biryukova-Dutton
Maria Biryukova-Dutton är en brittisk-rysk konstnär, som bor i Trollhättan. Hon tog sin examen från Moskvas Stroganov konst-och industriuniversitet med doktorsexamen och fortsatte en framgångsrik karriär inom grafisk design. Hon återvände nyligen till sina konstnärliga rötter och utnyttjar sin rikedom av erfarenhet av typografi och design för att påverka sina konstverk. Nu arbetar Maria i sin studio och ger mästarkurser och workshops. Hennes konstverk kan ses i offentliga och privata samlingar i Storbritannien, Norge, Holland och andra länder.

Boel Möller
Boel Möller är född och uppvuxen i Vänersborg men bor sedan 10 år tillbaka i Sjuntorp. Hon är lite av en konstnärlig mångsysslare med en bakgrund som bildlärare i såväl Trollhättans som Vänersborgskommun. Sin första separatutställning hade hon på Vänersborgs Konstgille 2001. Därefter har hon ställt ut på olika platser i Sverige som t ex Göteborg och Halmstad. Hon är även medlem i Vänersborgs Konstgrafiska Verkstad. De senaste åren har hon bl a. jobbat med att fånga reflektioner i glas.

Vernissage 30 oktober Kl. 18.30
Konstpoolen
Folkets Hus Kulturhuset
Utställningsperiod 30/10 – 19/11

I siffror

424 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli