• Evenemang idag
Lördag
12
Oktober 2019
N3 Trollhättan

TrollCon 2019

Efter 2018 års succé med ca 500 besökare så slår Nördimperiet åter upp portarna på N3 och arrangerar TrollCon - Trollhättans nördigaste arrangemang.

För andra året i rad slår TrollCon upp portarna på N3 i Trollhättan. Här kan du prova på en rad olika aktiviteter inom vad som brukar kallas för nördkultur. Eventet är uppdelat på ett antal olika rum riktat till olika verksamheter och lite varstans hittar man olika utställningar och annat roligt. Kanske vill du testa på brädspel eller kanske virtual reality? Vi har ett spännande program att se fram emot. Eventet är helt GRATIS och är öppet för alla åldrar.

Vi välkomnar så många som möjligt att besöka TrollCon iförda cosplay, det vill säga att komma utklädda som sina favoritkaraktärer. Star Wars, Harry Potter eller My Little Pony, det spelar ingen roll vad du väljer. Alla är välkomna, såväl proffs som nybörjare!

Förra året hade vi en så kallas walk-on där alla fick visa upp sig. I år tar vi steget längre och anordnar en tävling. Det är inte svårare än att dyka upp och gå upp på scenen. Alla är välkomna. Våra domare som är erfarna cosplayare, kommer sedan att dela ut priser i olika klasser som presenteras inom kort.

Stora scenen kommer förutom cosplaytävling att bjuda på musikunderhållning av Nestunes och Sarofer Zertaga, medan vår föreläsningssal kommer bjuda på föreläsningar om bland annat rollspel och cosplay, samt ett uppträdande av Teater Uniq.

Lördag 12 oktober 2019 kl. 11:00–18:00.
Fri entré.

I siffror

556 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli