• Evenemang idag
Måndag
11
November 2019
Trollhättan

Soppteater – Dream a little dream of me

”Dream a Little Dream of Me" är Olivia Stevens musikaliska berättelse om hennes år som artist i New York. Hon delar med sig av iakttagelser, kulturskillnader och möten.

Det blir Italiensk smörsång, smäktande fransk chanson, allsång och en svängom med publiken, och pianisten Bjarne Löwdin sticker till publiken litet skvaller när tillfälle ges. En föreställning som lockar till skratt, gråt och igenkänning.

”Dream a Little Dream of Me” är Olivia Stevens musikaliska berättelse om hennes år som artist i New York. Hon delar med sig av iakttagelser, kulturskillnader och möten. Det blir Italiensk smörsång, smäktande fransk chanson, allsång och en svängom med publiken, och pianisten Bjarne Löwdin sticker till publiken litet skvaller när tillfälle ges. En föreställning som lockar till skratt, gråt och igenkänning.

“Jag var helt uppslukad. När hon sjöng den sista sången rann tårarna nedför kinderna”- Publik Sånger.: Top Hat – Cheek to Cheek – La Vie en Rose –Jag vill ha en Gondol – That’s Amore – That’s Life

En varm och rolig berättelse om ett sökande efter att finna sin plats. Förstärkt av Sinatra, Fred Astaire, Zarah Leander och Piafs mest älskade sånger tar artisterna publiken från en lya i NY via Carnegie Hall för att landa i kärlekens stad Paris. Lekfullt, tänkvärt och himmelskt vackert!

Medverkande: Olivia Stevens och Bjarne Löwdin
I priset ingår entré, soppa, bröd, kaffe och kaka.
Maten serveras från kl. 11.30!
Sluttid: Ca. Kl. 13.00

I siffror

247 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli